VERZENDEN

Wij doen er alles aan om, nadat we uw betaling hebben mogen ontvangen, uw bestelde goederen binnen de 24 uur via een koeriersdienst te versturen. Op het moment van verzending zullen wij u hierover per e-mail inlichten. Voor meer volumineuze bestellingen die niet via een standaard koeriersdienst kunnen worden geleverd, wordt u per e-mail of telefonisch op de hoogte gebracht van de leveringsdatum. Mocht het onverhoopt niet mogelijk om uw bestelling te verzenden binnen de 48 uur of uw bestelling kan niet worden geleverd, dan zullen wij u eveneens per e-mail hierover inlichten. Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor het beschadigen, of het verliezen van de bestelling door de koeriersdienst. Ingeval de door u bestelde goederen zeer groot, gevaarlijk of een hoog gewicht hebben is mogelijk een afwijkende verzendingskost van toepassing dan vooropgesteld en vermeld op uw bestelling. De vermelde kost is louter indicatief. In voorkomend wordt u hiervan op de hoogte gebracht en heeft u de keuze tussen het ophalen van deze goederen in onze winkel te Wijnegem, het aanvaarden van de afwijkende meerkost m.b.t. verzending of het annuleren van uw bestelling.

ANNULEREN

Een bestelling annuleren doet u door een e-mail naar info@chevalmeire.be te sturen binnen de 12 uur na het plaatsen van uw bestelling, in het geval het gaat om producten die door Chevalmeire dient te worden geleverd en binnen de 24 uur indien u hebt aangegeven dat u het product wenst af te halen. De annulering is pas geldig nadat u van ons te bevestiging een e-mail heeft ontvangen.

ARTIKELEN TERUG STUREN

U behoudt het recht om de artikelen binnen 14 kalenderdagen na ontvangst retour te zenden naar Chevalmeire . Indien u de artikelen binnen die gestelde termijn retour zendt, verzoeken wij u, om ons een e-mail te zenden waarin de retourzending wordt aangekondigd. De goederen dienen in originele staat retour gestuurd te worden. De goederen zullen niet teruggenomen worden als deze niet in de ongeschonden originele verpakking worden teruggestuurd.

Wij verzoeken u duidelijk uw naam en adres op de retourzending te vermelden.

De kosten verbonden aan het retour zenden van de artikelen komen voor rekening van de koper. Indien een retourzending niet of onvoldoende gefrankeerd is, zullen wij dit in mindering brengen op het terug te storten aankoopbedrag. Wij raden u aan om de retourzending aangetekend te versturen en te verzekeren voor de marktwaarde van de teruggestuurde goederen. Het aankoopbedrag zullen wij binnen 14 dagen retour storten, nadat wij de retourzending hebben ontvangen.

Indien u een ander product heeft ontvangen dan u besteld heeft, controleert u allereerst of de code, aanwezig op het product, overeenstemt met de productcode op de website of op de factuur. Indien de codes verschillend zijn, kan u het product binnen 7 dagen na afhaling retourneren, op voorwaarde dat het product nog in de originele verpakking zit en niet gebruikt is. U neemt contact op met Chevalmeire. In geen geval stuurt u het product rechtstreeks naar Chevalmeire. Eens alle formaliteiten afgehandeld zijn wordt overgegaan tot terugbetaling van de retour. Verzendingskosten worden in geen geval terugbetaald.