Over Chevalmeire

Chevalmeire zwembaden is ontstaan met de bedoeling hoog kwalitatieve zwembaden in de markt te zetten . De benadering hiervan was ondanks de complexiteit van het gebruikte materiaal toch aan de gevraagde kwaliteitsvereisten voldoen. Chevalmeire zwembaden kunnen volledig op maat en wens van de klant samengesteld worden. Als zusterbedrijf van Ghesquiere metaalwerken heeft Chevalmeire zwembaden reeds lange tijd ruime ervaring en de nodige kennis in huis om onze zwembaden van A tot Z zelf te produceren.

Chevalmeire zwembaden is tevens ook sponsor van Chevalmeire cycling gekend in het UCI dames weg en cross wielrennen.

Onze werkwijze

Uw droomzwembad op maat zonder zorgen.
Bij Chevalmeire zwembaden zetten wij de u , de klant centraal , het is u die beslist hoe uw zwembad eruit gaat zien.

Uit onze ervaring hebben wij geleerd dat voor de meeste mensen het een zorg is om eraan te beginnen door de diversiteit en de planning van het installatieproces.Wij bieden dan ook altijd de mogelijkheid om uw project van A tot Z te begeleiden.

Werkt u met een architect , heeft een u zelf een idee , wij bepreken dit met u indien mogelijk dadelijk op locatie zodat wij uw droom ook daadwerkelijk zien.

Ieder zwembad is voor ons uniek , wij bieden na ons gesprek een volledig op maat gemaakt offerte aan , hierbij ook rekening houdende met al de technische componenten zoals ze besproken zijn.

Omdat onze RVS zwembaden een onbeperkte levensduur hebben zorgen wij ervoor dat deze eenvoudig in topconditie te houden zijn , daarom hanteren wij zeer strenge eisen naar kwaliteit van de gebruikte materialen en een onberispelijke afwerkingsgraad.

Chevalmeire Cycling

Chevalmeire zwembaden is tevens ook sponsor van Chevalmeire cycling gekend in het UCI dames weg en cross wielrennen.